U bent nu bij:    Welkom STP Modeling Verleden

Hoe het begon

Begonnen als maquettebouwer bij Royal Haskoning te Nijmegen ...

… heeft Alphons Stens voor het bedrijf een volwaardige maquettestudio opgezet en zodoende heel wat jaren werkervaring in de maquettebouw opgedaan. Steeds bleef hij de spreekwoordelijke lat hoger leggen om professioneel kwaliteitswerk af te kunnen leveren.

 

 

In september van het jaar 1990 is hij naast deze baan als zelfstandig ondernemer gestart. Vanuit de garage aan zijn woonhuis werden de eerste modellen door “Maquette Studio STENS” vervaardigd.

 

In het jaar 2000 was zijn bedrijf dermate uit de voegen gegroeid dat verhuizen noodzakelijk werd, en in 2004 vestigde het bedrijf zich in een nieuw pand aan de van der Mondeweg te Haalderen. Voorzien van een 4 maal zo groot bedrijfsoppervlak, konden er ook grotereĀ en meerdere projecten tegelijkertijd worden uitgevoerd.

Vandaag de dag zijn de bedrijfsactiviteiten uitgebreid met 3D-printing. Er worden, naast de productie van 3D modellen en verkoop van 3D-printers, ook trainingen verzorgd waarbij het tekenen en scannen van 3D objecten centraal staan. Dit alles onder de nieuwe bedrijfsnaam “STP Modeling”.