U bent nu bij:    Welkom STP Modeling Fotogravure

Fotogravure

Zelfs ‘n klein fotootje wordt een speciaal kunstwerk aan de wand

Een fotogravure is een kunstobject waarbij een foto via een halftoon-conversie wordt vereeuwigd in een plaatmateriaal met een digitale freestechniek. In tegenstelling tot afdrukken op fotopapier of canvas, die typisch achter glas of in een lijst zitten vanwege hun kwetsbaarheid, is het resultaat van deze nieuwe techniek veel tastbaarder en veel minder kwetsbaar. Verder blijft het contrast in de foto goed zichtbaar vanuit elke hoek, zelfs als er fel licht op valt. Naast al deze materiele voordelen is een fotogravure ook een stukje moderne kunst aan de wand en een aanwinst in menig interieur. De gravure wordt gefreesd in 16 mm dik (zwart) hout dat tweezijdig voorzien is van een witte toplaag. tegen meerprijs is een toplaag in elke gewenste kleur te leveren.

Heeft u een kind, kleinkind, een overleden familielid, of een andere dierbare, waaronder natuurlijk ook uw huisdier en wilt u deze vereeuwigen in een fotogravure?

Bel, e-mail of breng een bezoek aan ons bedrijf.

 

Wij bewerken uw foto voor een versterkt contrast en een egale witte achtergrond zodat het onderwerp goed naar voren komt in de gravure. Wanneer uw foto door ons digitaal bewerkt is sturen wij u alvast een afbeelding, zodat u vooraf kunt zien hoe de gravure uiteindelijk wordt.